Arflex shop TOKYO is a furniture shop located near Hiroo.It will hold a Thai cooking lesson at a newly designed kitchen studio.The cooking lesson will be taught in English in a stylish environment where participants can enjoy socializing.Please join us to learn spicy Thai dishes just before the summer season.

各国の大使館が点在し、多くの海外の方が住まうインターナショナルな街、広尾。
その広尾に程近い恵比寿に店を構えるインテリアショップ〈アルフレックス東京〉では、このたび、最新のキッチンを完備した店内キッチンスタジオで、日本在住の海外の方に向けて英語で行う料理教室を開催します。

今回のメニューはおいしくて、サッと作れるタイ料理3品。すべて英語で進行するので、参加者同士自然に交流を深められるのも料理教室ならではの楽しみです。これからの暑くなる季節にスパイシーなアジア料理を英語で学んでみてはいかがでしょうか。※日本の方もご参加いただけます。※写真はイメージです。


Date:May 17
開催日:5月17日(水)

Time:11-1
時間:11:00〜13:00

Students:8
定員:8名(抽選)

Place:Arflex Tokyo
会場:アルフレックス東京

Cost:8,500yen (included tax)
参加費:8,500円(税込/費用は事前振込)

How to apply:Please fill in the application form before April 28.
締切:4月28日(金)

We will draw and send the e-mail to all applicants after May 3.
抽選結果は5/3(水)以降にすべての方にメールにてお知らせします。

Menu
■ Spicy beef salad, spring rolls, and mango sticky rice
■ スパイシー牛肉サラダ・春巻き・マンゴーともちもちごはん

Structure of class
Begin with cold lemongrass tea and prawn crackers with sweet and sour dipping sauce on chairs around a table. Discuss the menu and then move into the kitchen to start cooking. Cook 3 dishes, and then eat at a table by the window or by the kitchen area, so that it is bright.

まずはテーブルを囲んで着席し、冷たいレモングラスのお茶と、甘酸っぱいソースとエビのクラッカーを楽しみます。メニューについて話した後、キッチンに移動して調理を始めます。3品仕上がった後は、光を感じられる明るい窓際のテーブルかキッチンの広いテーブルでお召し上がりいただきます。

Table setting
Yellow and green place settings with silver for accent.

テーブルセッティングは黄と緑を基調とし、アクセントにシルバーを入れたものをご用意しています。

Jeannine Law-Smith
Cooking has always been a passion for me, and when we moved to Asia over 15 years ago I was able to broaden my culinary expertise by learning Thai cuisine from top cooking schools in different regions of Thailand. In Singapore, I taught Thai and Vietnamese Cuisine at The Pantry Cookery School, and I am now teaching at Michiko Selection Cooking School in Ebisu. I am enjoying sharing my love of Thai cuisine with students in Tokyo. Join us to learn how to make authentic, popular Thai dishes in a fun and professional environment.

料理はいつも私のパッションです。15年前からアジア地域に住むようになり、タイでは最高峰の料理学校で様々な地域のタイ料理を学び、料理のノウハウを広げました。シンガポールでは、タイとベトナム料理をThe Pantry Cookery Schoolで教えていたこともあります。現在は、恵比寿にある松田美智子料理教室で教えながらタイ料理の輪を広げています。是非一緒に、本格的でポピュラーなタイ料理をプロの環境の中で楽しみましょう。